Over mij

Hi,

Welkom op mijn blog!

Sinds ik mij kan herinneren ben ik aan het knutselen. Ik probeer graag een nieuwe hobby uit en heb in de afgelopen jaren ook veel verschillende dingen gedaan. Zo vind je hier op mijn website verschillende mochila haakpatronen, maar ook veel gemaakt kaartenen door mij bedachte knutselpakketten.

Sinds januari 2020 ben ik een onafhankelijke Stampin'Up demonstratrice. Dat betekent dat je bij mij de prachtige producten van Stampin'Up kan bestellen. Wanneer de regels het weer toelaten, organiseer ik thuis of op locatie creatieve workshops voor volwassenen.

Op deze website vind je voorbeelden van kaarten en knutselpakketten. Ik zal her en der linken naar mijn Pinterest, Youtube of Facebook.

Vind je het leuk om nu al een kijkje te nemen op mijn social media? Klik dan op de juiste link.

Youtube

Creatieve groetjes,
Manon

Reacties

  1. Hallo Manon,

    Na veeeel gezoek naar de perfecte tas om te haken kwam ik uit bij jouw flower mochilla bag. Nu krijg ik helaas geen patroon als ik op t voorbeeld klik maar ik krijg de melding via mijn onedrive dat er toestemming wordt gevraagd aan de eigenaar? Ik hoop dat dit zo hoort want wil dolgraag die tas gaan haken. Groetjes Ilona

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog