Valentijn


Met de stempelset Modern Heart kan je super mooie en snelle Valentijnskaarten maken. Ik gebruikte een voor mij nieuwe techniek met het maken van deze kaart.

Bij de stempelset zit ook een 'vlek' stempel. Ik was bang dat deze te donker zou zijn om daarna het geometrische hart eroverheen te stempelen. Ik gebruikte hiervoor een aquabrush. Met de kwast ging ik over het inktkussen. Op een vlakke/gladde ondergrond 'schilder' je een beetje, waardoor je een soort waterverf effect krijgt. Hiermee schilderde ik een 'vlek' op de achtergrond van mijn kaart. 
Hierdoor kan je je inktpads op meerdere manieren gebruiken. Handig he!?


Dit is het eindresultaat. Wat vinden jullie ervan?


Alle producten kan je via mij bestellen.

Fijn weekend allemaal.

Liefs,
Manon

Reacties

Populaire posts van deze blog