Top combinatie

Een tijdje geleden kocht ik op AliExpress een aantal planten malletjes, een soort vetplantjes. Heel lang had ik geen inspiratie met deze mallen, totdat ik een nieuw papierblok bij de Action kocht. Deze twee lijken voor elkaar gemaakt, vinden jullie niet?

Met een hexagon mal sneed ik een aantal vormen uit en probeerde ze uit op een witte kaart.
Ik vond de opstelling wel heel leuk, maar niet leuk genoeg op een witte kaart. Ik legde de vormen daarna op een kraft papier kaart. Veel leuker. Kijken jullie mee naar het resultaat?
Ik sneed de plantjes uit op licht groen en donker groen papier en combineerde ze met elkaar.
De plantjes en een aantal hexagons plakte ik vast met 3D foam blokjes, hierdoor liggen ze iets hoger op de kaart. Op de grote witte hexagon stempelde ik de tekst. Hier kan je natuurlijk elke tekst stempelen die je wilt. 
De stempel die ik gebruikte is een namaak van Lawn Fawn, die ik kocht op AliExpress. Nu ik hem stempelde zag ik pas dat hij niet helemaal mooi vult. Jammer!
Wat vinden jullie van het eindresultaat?

Liefs,
Manon


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mochila Bag - Circus