Goede voornemens


Na een lange radiostilte is de knop weer om. Er moet meer tijd besteed worden aan de hobby! Met twee jonge kinderen is haken voorlopig niet handig. Wat ik de laatste tijd heel leuk vind om te doen is kaarten e.d. maken. Helemaal leuk om het samen met Jesse (3) te doen. Vandaag maakte ik een vrolijke kinderkaart.
Met Kerstmis word ik vaak verwend met mooie nieuwe knutselspullen/materialen. Mijn Sizzix Big Shot kreeg ik twee jaar geleden. Nog steeds zo blij mee!

Ik gebruikte voor de kaart de volgende spullen:
- Sizzix Big Shot
- WeRmemory Keepers trim en Score board
- Nellie Snellen Stamping tool
- Zwarte stempelinkt
- verschillende soorten papier
- Snijmal + bijbehorende stempel
- Twinmarkers

Met het Trim en Score board, sneed ik de kaart op de juiste maat, ook het roze papier dat erop komt, sneed ik op de juiste maat.


Met de Stamping tool stempelde ik de dieren. Het fijne van deze tool is dat je de afdruk heel makkelijk opnieuw kan maken als hij niet helemaal goed gedrukt is.Hierna sneed ik de dieren uit met de bijbehorende snijmal. Ik gebruikte een stukje washi tape om de mal op de plek te houden.


De dieren op de juiste plek geplakt op de kaart en met de stamping tool de tekst op de kaart gestempeld.


Tot slot de dieren ingekleurd met de Twinmarkers.


Ik vind het een vrolijk kaart geworden!

Liefs,
Manon

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mochila Bag - Circus