Mochila Purse - Autumn


Ik vind het heerlijk om patronen te ontwerpen en om nieuwe dingen te proberen. Het resultaat een Mochila patroon voor een portemonneetje!


Bodem:
- 8 toeren
- 64 steken
- meerderingen aangegeven in het patroon.

Zijkant:
- 18 toeren hoog
- 64 steken breed. Volledig haken om aan te sluiten bij het patroon.
- afwerking staat in het patroon.

Ik haakte met drie bolletjes katoen en haaknaald 2,5. 

Klik op de afbeelding om bij het patroon te komen.Mocht je met het patroon aan de slag gaan, dan zou ik het heel leuk vinden als je de resultaten deelt op de CraftsByManon Mochila groep. Lees na aanmelding goed de regels.

Veel haakplezier gewenst!


Reacties

  1. Heb vreselijk veel zin om met mochila haken te beginnen, maar zie nogal op tegen meteen zo'n grote tas te proberen. Ik denk dat dit een mooi beginnerspatroontje is! Super bedankt hiervoor, heb me ook op je FB groep aangemeld...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het patroon gebruikt om er een mini mochila van te maken. Foto staat op Facebook.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik geraak niet bij het patroon

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mochila Bag - Circus