Mochila Bag - Flower

Van mijn schoonmoeder kreeg ik een aantal bolletjes katoen met de vraag of ik daar een middelmaat Mochila bag van kan maken. Van mijn tante kreeg ik de vraag of ik iets kan ontwerpen met bloemen. Hierbij het patroon van de Flower tas, een middelmaat Mochila.
Bodem:
- 20 toeren
- 8 meerderingen per toer
- 5 kleuren

Zijkant:
- 45 toeren hoog
- 40 steken breed. 4 x herhalen om aan te sluiten bij bodem.
- grijzen steken zijn knoopsgaten. Haak deze vaste alleen over de meeloopdraden.


Klik op de preview om bij het patroon te komen!

Mijn eigen tas:
Mocht je dit patroon gaan maken, zou ik het leuk vinden om de resultaten te zien in de Mochila by CraftsbyManon facebook pagina. Klik hier om lid te worden!
Veel haakplezier gewenst!

Reacties

  1. This is stunning. Beautiful colour choices

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige tassen maak je! En heel erg fijn dat je het zo goed uitlegt. Wat ik bij deze techniek alleen zo jammer vind, zijn de overgangen naar de volgende ronde (spiraalsgewijs gehaakt). Ik weet dat het zo hoort maar toch stoort het me altijd.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mochila Bag - Circus