Ringen applicatie/Rings application


Op Ravelry vind ik vaak leuke kleine projecten voor tussendoor. Hier vond ik ook de Swirly Brooch...

Patroon: Swirly Brooch
Garen: Catania
Naald: 2

De Swirly Brooch bestaat uit 9 gehaakte ringen die tijdens het haken aan elkaar gehaakt zijn. Om het uit te proberen gebruikte ik paars, aqua blauw en wit. Toen alle 9 ringen aan elkaar zaten vond ik de middenopening erg groot. Hiervoor heb ik een rondje gehaakt met vier toeren (6v, 12v, 18v, 24v).
Om het geheel stevig te krijgen heb ik elk ringetje een klein beetje lijm gegeven evenals het grote rondje van de achterkant.


Mijn tante vond het idee erg leuk en wilde er graag twee in grijs/wit/roze. Deze heb ik op dezelfde manier gemaakt.
Je kan met deze Swirly Brooch vele kanten op. Ik heb die van mij nog niet afgewerkt. Op deze manier kan ik op het laatste moment nog bedenken wat ik met de applicatie ga doen.'Veel haakplezier!'

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog