Sale-a-Bration bestelling


Weer een mijlpaal, mijn eerste bestelling gedaan!

Wachten duurt lang... Tijdens het wachten alvast mijn eerste StampinUp bestelling gedaan. Ik schreef eerder al dat ik leuke gratis producten kreeg bij het inschrijven. Wanneer je een bestelling doet van ten minste 60 euro tijdens de Sale-A-Bration periode (3 januari - 31 maart) krijg je ook een gratis product!

Ik koos voor de geweldige Nederlandse stempelset 'Speciaal voor jou'. Een flink aantal van de StampinUp stempelsets zijn namelijk vertaald naar het Nederlands.

Wil je de SAB catalogus doorkijken om te zien welke gratis producten je kan kiezen, klik dan hier.
Wil je bestellen neem dan gerust contact met mij op via de mail; craftsbymanon@hotmail.com

Natuurlijk zal ik alle mooie producten laten zien wanneer ik ze binnen heb.

Fijne avond.

Liefs,
Manon


Reacties

Populaire posts van deze blog

Mochila Bag - Circus