Creatief nieuw jaar!


Bijna een jaar geleden schreef ik een blog bericht met de naam 'goede voornemens'. Mijn goede voornemens voor afgelopen jaar waren gericht op meer tijd voor mijn hobbies. In zekere zin is mij dat gelukt. Wat mij niet is gelukt, is het bijhouden van mijn blog. Het plaatsen van foto's en updates gaat op mijn Facebook pagina veel makkelijker en sneller. Mooi punt voor het komende jaar, want dan ga ik toch zoiets leuks doen....

Ik ben al een tijdje aan het nadenken hoe ik het hobbyen wat breder en groter kan aanpakken. Toen ik mijn Big Shot een tijdje geleden voor Kerstmis kreeg, ging het internet afspeuren naar mooi mallen die ik hierin kon gebruiken. Ik kwam toen op de site van StampinUp terecht. Mooie designs, mooie kleuren, veel inspiratie! Je kan demo worden voor StampinUp. Je werkt dan met hun mooie producten, geeft als je dat leuk vindt workshops en je bent een verkooppunt.

Komende 3 januari schrijf ik mij in als demo bij StampinUp! Super veel zin in. Heel veel idee├źn al uitgewerkt en een plan aan het maken voor de eerste workshops.

Heb je zin in een workshop of ben je benieuwd naar de producten van StampinUp, stuur mij dan gerust een berichtje.

Dank aan Monique Bos voor de opstart hulp.

Creatieve groetjes en hopelijk tot ziens op een workshop,
Manon


Reacties

Populaire posts van deze blog