Clean and Simple


Op de valreep het laatste kaartje van 2019.

Ik gebruikte voor deze kaart allemaal budget producten die te koop zijn bij de Action. Het is een heel basic kaartje en past helemaal in mijn CAS stijl (clean and simpel).

Ik gebruikte zwart, wit en designpapier.
Start met een zwarte basis. Ik maakte een dubbele kaart van 10cm bij 15cm. Hierop plakte ik een stukje wit cardstock van 9,5cm bij 14,5cm.
Hierop komt het designpapier van 9cm bij 14cm.

Ik sneed twee cirkels uit. De zwarte een maat groter dan de witte. Op de witte stempel je een tekst. Ik koos voor 'Every day is a fresh start'. Helaas gaf deze stempel geen mooie strakke afdruk.Tot slot plak je deze cirkels op elkaar, op een mooie plek op de kaart. Ik decoreerde de cirkels nog met sequins.Tot volgend jaar!

Liefs,
Manon

Reacties

Populaire posts van deze blog