Magic color slider cardToen ik net mijn BigShot had gekregen, ging ik los op het kopen van verschillende snijmallen. Een van die mallen is van mijn favoriete merk LawnFawn. Het is de ‘magic color slider’ snijmal. Met deze mal maak je zeg maar een ‘schuifdeurtje’ voor op je kaart. Ik heb hem dit weekend eindelijk gebruikt. Kijken jullie mee?
Ik koos ervoor om een redelijk simpel tafereel te maken, omdat ik nog niet zo goed wist hoe het in elkaar zetten ging en hoe het eindresultaat zou gaan worden.

Het ‘slider’ systeem is niet heel groot. Ik plaatste het daarna op een kaart en versierde de rand met een aantal ruimte attributen passend bij de tekst op de kaart.

Achteraf gezien vind ik het tafereel achter het schuifje een beetje te saai. Hier wil ik volgende keer iets veel leukers van maken.Deze snijmal biedt toch ontelbaar veel mogelijkheden! Ik ga er zeker nog meer kaarten mee maken.

Liefs,
Manon


Reacties

Populaire posts van deze blog

Mochila Bag - Circus