Mochila Bag - Circus

Ik ben nu een tijdje lid van de facebook groep Mochila-look-a-like haken. Via deze groep kreeg ik steeds een deel van een patroon om een geweldige mochila bag te haken.
Het beheer van deze groep ligt nu in dubio of zij wel of niet doorgaan met het beheer. Als gevolg hiervan hebben zij (logisch) al hun eigen patronen van de groep afgehaald. Ik vond het een uitdaging om te kijken of ik zelf iets kan ontwerpen...

Mijn eerste patroon dat ik heb ontworpen heet Circus. Met het maken van de bodem kwam deze naam als eerste in mij op.

Het patroon bestaat uit een bodem, een zijkant en een opzetpatroon voor bandweven voor bijvoorbeeld op de inkle loom.Klik op de afbeelding om het patroon te bekijken/downloaden.

Mocht je dit patroon gaan maken, zou ik het leuk vinden om de resultaten te zien in de Mochila by CraftsbyManon facebook pagina. Klik hier om lid te worden!

Resultaten
Op verschillende mochila facebook groepen kom ik tassen tegen die zijn gemaakt n.a.v. mijn patronen. Ik toon ze jullie graag ter inspiratie.
Van Jo aan de Haak. Heel gaaf geworden!
Van Jo aan de Haak


Van Tamara Samwel, hele gave kleurencombinatie!

Hanne Clemens


Marga Dounen

Rita Pallada Meeuwsen

Reacties

  1. Heel mooi patroon! Hoe kan ik het beste meerderen in de bodem? Op welke plaatsen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klopt het dat ik zie dat je alleen in de achterste lusjes je vaste maakt (Back loops only)?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb een vraag. Ik ben bezig met deze tas, heb de ruit klaar. Als ik uitga van het patroon wordt de tas maar 17 cm hoog, terwijl vorige tassen die ik heb gemaakt (ander patroon) zo'n 30 cm zijn. Als ik naar de foto's kijk lijkt de tassen me een stuk hoger. Ik haak met Phildar 3, haaknaald 2,5, achterste lus, yarn under. Enig idee hoe het komt dat bij mij het zoveel kleiner wordt?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog